Over

Scooterscoren is een all-round scooterbedrijf aan de rand van Helmond.

Het bedrijf wordt gerund door Lex, een jonge enthousiaste ondernemer.

Service en vakmanschap staan hoog in ’t vaandel bij Scooterscoren, of het nu gaat om verkoop van een nieuwe scooter, aanpassen van een scooter, een reparatie of een servicebeurt!

U kunt bij Scooterscoren terecht voor reparatie, onderhoud, nieuwe én gebruikte scooters, maar ook voor bijvoorbeeld een nieuwe accu of een nieuwe band.

Scooterscoren werkt alléén met kwaliteitsproducten!

Omdat Scooterscoren een onafhankelijk servicebedrijf is, kunnen wij scooters, onderdelen en onderhoudsbeurten tegen zeer scherpe tarieven aanbieden.

Tevens is Scooterscoren een RDW- erkend bedrijf, wat inhoud dat wij bij ons aangekochte scooters direct te naam kunnen stellen en vrijwaringsbewijs afgeven.

Scooterscoren.nl

KvK: 63616874

Scooter scoren? Super simpel!

Op zoek naar een super vette scooter? Zoek niet verder, bij Scooter Scoren ben je aan het juiste adres!  

Scooters met zeer scherpe prijzen

Bij Scooter Scoren betaal je nooit teveel. Bekijk ons assortiment met dagelijks nieuwe aanbiedingen, maar wees er snel bij want OP=OP! Vele merken leverbaar bij ons! scooter gevonden? neem contact op met scooterscoren voor meer info en levertijd!

Meer weten? Vraag Lex

Wil je meer weten over de werkwijze van Scooter Scoren ? Vraag het aan Lex, de Scooter Scoren Specialist! Tevens zijn wij BTC-dealer van nieuwe scooters en onderdelen! Ook andere merken scooters kunnen door ons nieuw geleverd worden!

In the news...

Get in touch